♥ 750 gr yıkanmış doğranmış, tavuk ciğeri
♥ 1 büyük kuru soğan, yemeklik doğranmış
♥ 2 yemek kaşığı fındık yağı
♥ Tuz,karabiber,pulbiber,kimyon
Yapılışı
♥ Ortaboy tencereye fındık yağını,ciğerleri ve soğanları alıp,karıştırıyoruz.Önce harlı ateşte suyunu salana kadar pişirmeye başlıyoruz.
♥ Daha sonra kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.
♥ Ciğerler suyunu çekince (Ben biraz sulu yaptım) tuzu ve arzuya göre baharatları ekliyoruz.Pişince ocağı kapatıyoruz.Afiyet şifa olsun...
3 yorum:
tavuk ciğerine tavuk taşlığıda koyarsanız lezzetine lezzet katmış olursunuz eline sağlık selamlar
şifa olsun inşallah,güzel yorumun için teşekkür ederim selam ve dua ile
tavuk ciğerini bizde sık sık yaparız.çok severim.çok güzel görünüyor.eline sağlık.hayırlı günler
Yorum Gönder